Startsida

Öppettider

Priser

Kontakt

Aterkommande gast

Erbjudanden till återkommande gäster

Om du besöker oss ofta eller om du väljer att stanna länge vill vi bjuda på några bonusar. Nöjda och återkommande gäster är bra för stämningen på campingen. Dessutom är det en bonus för oss eftersom vi vet att ni kan rutinerna och inte springer i receptionen hela tiden. Att vi har ett erbjudande i form av lägre priser för dig som stannar lite längre framgår om du klickar på knappen priser här på sajten. Där har vi samlat information om det.

Badtunna och minigolf

Om du tycker om att spela minigolf har vi ett erbjudande som innebär att vi bjuder på en gratis glass om ni är fyra som spelat. Kanske till den som efter sin förmåga spelat bäst, det bestämmer ni själva. Vi sänker också priset på vår populära badtunna med 15 % för våra återkommande gäster. Det ska du utnyttja!

Billiga luncher

En bonus som vi har förhandlat oss fram till och som vi hoppas att du ska uppskatta är 10 % i avdrag på priset när du äter lunch på Lenas Vägkrog. Det erbjudandet gäller hela 2019. Vi kommer även att ha tillfälliga kampanjer och erbjudanden. Du kan jämföra och hitta information om nya bonusar här online eller genom att prata med personalen i receptionen.

Gränsen går vid 30 nätter

För att dessa kampanjer ska gälla krävs det att du har bott hos oss i 30 nätter eller mer under 2019. Därefter gäller erbjudandena under alla extra nätter du stannar hos oss. Du kan alltså äta lunch till rabatterat pris så många gånger du vill!

Använd vårt kontaktformulär nedan om du har frågor om våra bonusar för återkommande gäster.